Tid & sted

Tid

Start:

Slut:

Det er tilladt at komme og gå som man har lyst, indenfor denne tidsperiode. Hvis portene er lukkede, og du ikke kan komme ind, kan du ringe til os på 20 53 70 73.

Sted

Univers, AARHUS TECH Aarhus Gymnasium
Dollerupvej 2, 8000, Aarhus C

FAQ

Hvis du har et spørgsmål du ikke kan finde på listen, kan du spørge os på Discord eller Facebook.

Hvad skal jeg tage med til LAN?

Du behøver reelt set ikke at tage noget med til LAN, andet end dit studiekort.

Hvis du gerne vil overnatte til LAN, vil vi dog gerne have at du tager dyne eller sovepose og madras med. Bemærk at vi som hovedregel ikke må sove på skolens møbler. Husk også tandbørste og andre toiletsager, samt rent tøj.

Ud over dette skal du selvfølgelig have det computer-udstyr med, som du skal bruge. Hvis du ikke har et LAN kabel, er det muligt at låne. Hver person er kun garanteret ét strømstik. Hvis du skal bruge mere, så husk at tage en forlængerledning med!

Hvordan betaler jeg til LAN?

Dette gælder både for madbetaling og billetpris (hvis gældende).

Hos AG LAN bruger vi MobilePay. Når du skal betale, vil der dukke en QR-kode op ved din bestilling. Hvis du er på mobil, kan du bare trykke på den, og åbne MobilePay igennem den side for at betale. Hvis ikke, skal du på MobilePay appen trykke Betal, derefter trykke på Scan QR-kode og scanne koden for at betale. Du kan også vælge at sende pengene direkte til vores box, box76401. Dog foretrækker vi at du bruger QR-koden.

Hvis du betaler for en anden person, er det vigtigt at du scanner QR-koden, da vi får et ordrenummer med. På den måde, kan vi godkende den rigtige ordre.

Hvis du ønsker at betale kontant, skal du give pengene til et medlem af LAN Crew.

Vi skal dog markere din betaling manuelt, så derfor kan det godt tage et stykke tid før der står at du har betalt.

Hvornår skal jeg møde op til LAN?

Du kan møde op, og gå, når du har lyst, så længe LAN er i gang. De første turneringer bliver tidligst afholdt klokken 20 om fredagen. Husk at checke hvornår de turneringer, du har meldt dig til, bliver afholdt, så du kan sikre dig at du er til stede på disse tidspunkter.

LAN Crew begynder at sætte op nogle timer før LAN begynder, så dem der gerne vil hjælpe til, er velkomne til at komme tidligere. Hvis du ikke har tænkt dig at hjælpe med at sætte op, beder vi dig dog venligst om ikke at komme før LAN starter.

Hvis du ønsker at hjælpe med at opsætte til flere forskellige LAN, men ikke øsnker at bære ansvaret af at være LAN Crew medlem, kan du blive opsætter. Hvis du ønsker at blive opsætter, skal du tage kontakt til en fra LAN Crew som vil hjælpe dig.

Er jeg velkommen til LAN??

Alle der går på en skole som går under Aarhus Gymnasium, er velkomne. Dette vil sige at du er velkommen hvis du går på enten Aarhus Gymnasium Aarhus C, Aarhus Gymnasium Viby, Aarhus Gymnasium Tilst eller Aarhus Gymnasium Skanderborg, er du velkommen til LAN.

Hvis du ikke går på en af de skoler må du desværre ikke komme til LAN, da vi ikke må invitere folk udefra.

Må jeg deltage i turneringer, selv hvis jeg ikke er til stede til LAN?

Vi har den generelle politik, at det er helt okay at have folk på holdet, som hverken er til stede til LAN eller går på skolen, så længe mindst halvdelen af holdet er fysisk til stede til LAN. Det er gruppemedlemmerne, som er til LAN, der har ansvaret for at give eventuelle turneringspræmier til de resterende medlemmer.

Hvad er forskellen på en turnering og et event?

En turnering er en kompetetiv begivenhed, hvor man konkurrerer mod hinanden for at finde en eller flere vindere.

Et event er en fredelig begivenhed, hvor det ikke nødvendigvis er en kompetitiv konkurrence, men mere end begivenhed for hyggens skyld.

Er der mad til LAN?

Til hvert LAN har vi et småt udvalg af køkkenudstyr til frit brug. Dette vil sige en ovn, mikrobølgeovn, køleskab og elkedel. Ud over dette ligger vi meget tæt på en Føtex og Netto.

Hver aften bestiller vi mad fra Byens Burger. Hvornår madbestilling åbner kan ses på tidsplanen på forsiden, hvis den er oppe. Vi henter maden og transporterer den til skolen. Du kan forvente maden cirka 2 timer efter madbestilling åbner. Madbestilling foregår via hjemmesiden.

Hvor meget bordplads har jeg?

Siden alle personer har et halvt bord, vil der være cirka 70 cm til rådighed per person. Vi ved godt, at dette ikke er meget, men det er ikke muligt for os at skaffe større borde. Som hovedregel kan hver person kun reservere én plads - hvis vi ser, at antallet af tilmeldte er særligt lavt, er det dog muligt at vi åbner op for at folk kan reservere en ekstra plads.

Hvordan tilføjer jeg musik til LAN-spillelisten?

Vi bruger hjemmesiden Dubtrack til at spille musik til LAN. Her kan du logge ind (eller lave en profil) og derefter tilføje musik til den fælles kø via YouTube eller SoundCloud. LAN Crew vil moderere musikken, så hvis en sang er forfærdelig at høre på (eller en troll) kan du kontakte LAN Crew om det, og dem der satte musikken på vil blive blokeret fra at tilføje sange.

Kan i lave en turnering i <spil>?

Vi lytter altid på hvad dem, der kommer til LAN, har at sige - særligt når det kommer til dette. Det er dog ikke altid der er plads i tidsplanen til alle de spil der bliver foreslået, så hver gang før et LAN, åbner vi en poll angående hvilke spil der ønskes turneringer i. Hvis du gerne vil være med til at bestemme hvilke turneringer vi afholder, skal du melde dig ind i vores Discord og/eller Facebook gruppe, hvor disse polls vil blive lagt ud.

Hvis du gerne vil foreslå et spil, som ikke er på vores liste, kan du skrive en besked til os på Discord eller Facebook.

Hvordan kontakter jeg LAN Crew?

Vi er mange i LAN Crew, der er mere end villige til at hjælpe, eller give forbedringsforslag og kritik videre. Du kan nå de fleste af os via Discord, hvor alle LAN Crew medlemmers navne er skrevet med rødt. For at finde Discord gruppen kan du klikke på den Discord boks vi har på siden. Hvis du gerne vil kontakte en enkelt person fra Crew, har vi alle skrevet vores Discord username i vores bio på vores profil her på siden. Du kan også finde os på Facebook, i gruppen "AG LAN".

Hvordan bliver jeg et medlem af LAN Crew?

Vi leder altid efter nye entusiastiske medlemmer, der kan hjælpe med at udfylde hullerne, som de gamle 3.g'ere efterlod. Hvis du gerne vil være en del af LAN Crew, kan du sende en privat besked til en af os på Discord. Vi vil dog helst have, at man har været med til mindst ét LAN før. Det betyder også en del, hvis man hjælper med at sætte op og pakke sammen, da det viser os, at du faktisk er seriøs om at hjælpe til.

Som LAN Crew medlem får du lov til at være med til at bestemme hvordan LAN skal foregå, og får gode relationer til mange folk fra andre årgange og klasser, end din egen. Det eneste vi kræver af dig er at du er villig til at hjælpe til.

Regler

Vi har nogle få, men vigtige, regler, som vi gerne vil have at alle overholder af sikkerhedsmæssige årsager, og for at alle kan få en god oplevelse til LAN.

  • Du må ikke komme beruset, eller indtage alkohol, til nogen af LANene. Hvis der er påvirkede mennesker til LAN, kan LAN risikere at blive lukket for evigt.
  • Samleje er ikke tilladt til LAN, eller noget andet tidspunkt på skolens ejendom.
  • Når du har brugt køkkenet, skal du huske at rydde op og gøre rent de steder hvor du har været, og de ting du har brugt.
  • Der må ikke stå tasker eller andet baggage ved bordene, da det spærrer brandvejene. Al baggage skal i stedet stilles op på trappen, eller i andre afmarkerede baggageområder.
  • Der må ikke stå drikke- eller spisevarer i nærheden af El-tavlerne (de store strømfordelere).
  • For at undgå kortslutning, må du ikke sætte højspændigs køkkenudstyr (som køleskabe) til strømstikket hvor du sidder. Vi har et dedikeret køkkenområde, der er sat op til at klare højere spænding.
  • Der må ikke medbringes netværksudstyr som routere og access-points, og du må ikke hoste hotspots og andet uden tilladelse. Når du ankommer skal du også sikre dig at din computer ikke er sat op til at dele dit netværk igennem lan-kabel. Dette kan nemlig forårsage problemer.
  • Husk at rydde op løbende under LAN, og smid dine pantflasker i de afmarkerede pantspande.
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne alt upassende data fra en brugers profil.